Mitt Madrid

Mitt Madrid

En personlig och inspirerande guide till Madrid!

Det är något unikt med Madrids intensiva folkliv och stämningen på gatorna. Från tidig morgon till sen natt pulserar Spaniens mångsidiga huvudstad av liv.

Journalisten Ola Isaksson har tidigare bott i Madrid och i den lockande reseguiden Mitt Madrid har han samlat alla sina personliga favoritställen och bästa tips till staden. Han visar dig vägen till spännande arkitektur, sagolikt vackra parker, undanskymda barer och genuina restauranger.

Mitt Madrid beskriver de olika stadsdelarna, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en guidad promenad, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och allra bästa matställen. Guidens ambition är att leda resenären bort från de klassiska turiststråken, mot de unika, udda och genuina upplevelserna. 

Mitt Madrid är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Madrid, bortom turistfällorna! Boken ingår i serien Karavan reseguider.

 

110 SEK exkl moms
137 SEK inkl moms

137 SEK inkl moms
( 110 SEK exkl moms )


Betyg:
(0.00 Betyg)