Downloadable Audiobook

Kaffe med rån / Lättläst

kr83
Tax included
Catharina Ingelman-Sundbergs succébok på lätt svenska.På servicehuset Diamanten är livet hemskt. De boende har det värre än fångarna på ett fängelse. Pensionären Märtha får en lysande idé. Kan de inte bo på ett fängelse istället" Men för att hamna där måste man begå brott. Med sina vänner rymmer ...
Available Formats
Quantity

Catharina Ingelman-Sundbergs succébok på lätt svenska.

På servicehuset Diamanten är livet hemskt. De boende har det värre än fångarna på ett fängelse. Pensionären Märtha får en lysande idé. Kan de inte bo på ett fängelse istället? Men för att hamna där måste man begå brott. 

Med sina vänner rymmer Märtha från servicehuset och tillsammans bildar de Pensionärsligan. De ska stjäla tavlor värda miljoner, för vem misstänker gamla damer med rullatorer? 

Catharina Ingelman-Sundbergs roliga och spännande bok har snabbt blivit populär. Mats Wänblad har återberättat den till lättläst.

Data sheet

Publisher
LL-förlaget
Published Date
2013-10-21
Translator
Mats Wänblad
BookType
Language
Author
Catharina Ingelman-Sundberg
BookLength
05:03:31
ISBN13
9789170534690
Narrator
Kerstin Andersson

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kaffe med rån / Lättläst

Catharina Ingelman-Sundbergs succébok på lätt svenska.På servicehuset Diamanten är livet hemskt. De boende har det värre än fångarna på ett fängelse. Pensionären Märtha får en lysande idé. Kan de inte bo på ett fängelse istället? Men för att hamna där måste man begå brott. Med sina vänner rymmer ...

Write your review