Downloadable E-book

Fader vår som är i himmelen eller vad faan var det som hände?

kr89
Tax included
Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Plötsligt inser man att samhällskontraktet inte längre gäller. Man står ensam. Om det berättar Iréne Garpeman i sin självbiografiska roman "Fader vår som är i himmelen " vad faan var det som hände""Iréne Garpemans berättelse är en resa genom folkhemmet ...
Available Formats
Quantity

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Plötsligt inser man att samhällskontraktet inte längre gäller. Man står ensam. Om det berättar Iréne Garpeman i sin självbiografiska roman ”Fader vår som är i himmelen – vad faan var det som hände?”

Iréne Garpemans berättelse är en resa genom folkhemmet och spänner från sent 1950-tal till 2000-talet. Med både svart humor och gripande allvar berättar hon om misshandel och missbruk, svek och självmord, om den dödliga sjukdomen ALS och om bedrägerier utförda av den hemtjänstpersonal som ska skydda och värna.

Vad faan var det som hände? Vad har vi att förlita oss på när lagar och regler inte längre gäller och när samhället inte står på vår sida? Genom att knyta ihop händelser och skeenden försöker Iréne hitta svaren hon söker så att hon kan förstå vad det var som hände.

Fader vår som är i himmelen är en stark bok som berättar om hur utsatta vi är när samhället sviker och när de lagar vi trott på inte längre gäller oss.
Bitte Assarmo

Data sheet

Publisher
Bookea
Published Date
2022-06-07
BookType
E-Bok
Language
sv
Author
Iréne Garpeman
ISBN13
9789189699441

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Fader vår som är i himmelen eller vad faan var det som hände?

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Plötsligt inser man att samhällskontraktet inte längre gäller. Man står ensam. Om det berättar Iréne Garpeman i sin självbiografiska roman ?Fader vår som är i himmelen ? vad faan var det som hände??Iréne Garpemans berättelse är en resa genom folkhemmet ...

Write your review