Downloadable Audiobook

En kväll på restaurang Damaskus

kr79
Tax included
I dag är en speciell dag på restaurang Damaskus. Kocken Omar ska äta middag med en person han inte träffat på mycket länge, och de ska sitta vid det bästa bordet på restaurangen. Men det finns ett problem. En annan gäst vill också sitta vid det bästa bordet!"En liten del av Syrien ligger i Öreb...
Available Formats
Quantity

I dag är en speciell dag på restaurang Damaskus. Kocken Omar ska äta middag med en person han inte träffat på mycket länge, och de ska sitta vid det bästa bordet på restaurangen. Men det finns ett problem. En annan gäst vill också sitta vid det bästa bordet!

”En liten del av Syrien ligger i Örebro.” Så börjar den här boken. Den lilla delen av Syrien är Restaurang Damaskus, och här får vi lära känna personerna kring restaurangen.

Bokens författare Charlotte Lindstedt skildrar karaktärerna med mycket värme. Hon är lärare på sfi och detta är hennes första bok på Vilja förlag.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, och de har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

Data sheet

Publisher
Vilja förlag
Published Date
2022-10-01
BookType
Ljudbok
Language
sv
Author
Charlotte Lindstedt
BookLength
01:06:44
ISBN13
9789179495206
Narrator
Måns Westling
Illustrator
Anne Rooslien

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

En kväll på restaurang Damaskus

I dag är en speciell dag på restaurang Damaskus. Kocken Omar ska äta middag med en person han inte träffat på mycket länge, och de ska sitta vid det bästa bordet på restaurangen. Men det finns ett problem. En annan gäst vill också sitta vid det bästa bordet!?En liten del av Syrien ligger i Öreb...

Write your review