Downloadable E-book

Kymmenes juttu

kr56
Tax included
JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISIPuolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi "luovien" temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama "kiitollisuudenosoitus", jota prostituut...
Available Formats
Quantity

JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISI
Puolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi ”luovien” temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama ”kiitollisuudenosoitus”, jota prostituutiosta syytetty päämies hänelle osoitti oikeustalon portaikossa.
Jaywalker saa tuomarit vakuuttumaan, että hänen päämiehensä tarvitsevat häntä, ja hän saa hoitaa loppuun kymmenen juttuaan. Näistä viimeinen osoittautuu todelliseksi koetinkiveksi niin hänen kyvyilleen kuin hänen vapauttavien tuomioidensa tilastolle.
Samara Moss – nuori, pieni ja seksikäs kuin mikä – iski veitsen miehensä sydämeen. Tai niin kaikki ainakin uskovat. Itseään huomattavasti vanhemman miljardöörin nainut entinen prostituoitu näyttää täyttävän kaikki onnenonkijan määritelmät. Jaywalker kuitenkin tietää, että ulkonäkö voi pettää. Kuka muu olisi voinut murhata miljardöörin? Onko Samara lavastettu murhaajaksi? Vai haluaako Jaywalker vain voittaa viimeisen juttunsa – ja saada osakseen juuri tämän päämiehensä ikuisen kiitollisuuden?

Data sheet

Publisher
Harlequin
Published Date
2022-11-09
BookType
E-Bok
Language
fi
Author
Joseph Teller
BookLength
15:16:33
ISBN13
9789521705045

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kymmenes juttu

JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISIPuolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi ?luovien? temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama ?kiitollisuudenosoitus?, jota prostituut...

Write your review