Downloadable E-book

Hunden vår spegel : reflektioner kring beteende och hantering

kr65
Tax included
Hunden vår spegel är en lärobok i hundens " och människans " beteende. En bok att filosofera över och en bok att roas av. Dessutom innehåller den många illustrativa, livgivande och varma färgfoton. Den förklarar hundens beteende och visar att människan ofta fungerar på samma sätt. De många exemp...
Available Formats
Quantity

Hunden vår spegel är en lärobok i hundens – och människans – beteende. En bok att filosofera över och en bok att roas av. Dessutom innehåller den många illustrativa, livgivande och varma färgfoton.

Den förklarar hundens beteende och visar att människan ofta fungerar på samma sätt. De många exemplen får oss att le igenkännande och också fundera över vårt eget agerande.
De separata tipsrutorna ger handfasta råd om hur vi ska bemöta våra hundar för att få bästa resultat och harmoniska djur.

Barbro Carlberg är ledarhundskonsulent och har 35 års professionell erfarenhet som hunddressör och instruktör.

Data sheet

Publisher
Idus förlag
Published Date
2016-02-16
BookType
Language
Author
Barbro Carlberg
ISBN13
9789175773612

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hunden vår spegel : reflektioner kring beteende och hantering

Hunden vår spegel är en lärobok i hundens ? och människans ? beteende. En bok att filosofera över och en bok att roas av. Dessutom innehåller den många illustrativa, livgivande och varma färgfoton. Den förklarar hundens beteende och visar att människan ofta fungerar på samma sätt. De många exemp...

Write your review