Nedladdningsbar E-Bok

Kymmenes juttu

56 kr
Inkl. moms
JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISIPuolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi "luovien" temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama "kiitollisuudenosoitus", jota prostituut...
Tillgängliga format
Kvantitet

JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISI
Puolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi ”luovien” temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama ”kiitollisuudenosoitus”, jota prostituutiosta syytetty päämies hänelle osoitti oikeustalon portaikossa.
Jaywalker saa tuomarit vakuuttumaan, että hänen päämiehensä tarvitsevat häntä, ja hän saa hoitaa loppuun kymmenen juttuaan. Näistä viimeinen osoittautuu todelliseksi koetinkiveksi niin hänen kyvyilleen kuin hänen vapauttavien tuomioidensa tilastolle.
Samara Moss – nuori, pieni ja seksikäs kuin mikä – iski veitsen miehensä sydämeen. Tai niin kaikki ainakin uskovat. Itseään huomattavasti vanhemman miljardöörin nainut entinen prostituoitu näyttää täyttävän kaikki onnenonkijan määritelmät. Jaywalker kuitenkin tietää, että ulkonäkö voi pettää. Kuka muu olisi voinut murhata miljardöörin? Onko Samara lavastettu murhaajaksi? Vai haluaako Jaywalker vain voittaa viimeisen juttunsa – ja saada osakseen juuri tämän päämiehensä ikuisen kiitollisuuden?

Produktblad

Förlag
Harlequin
Utgiven
2022-11-09
Bandtyp
E-Bok
Språk
fi
Författare
Joseph Teller
Bokens längd
12:01:46
ISBN13
9789521705045

Reviews

Inga kundrecensioner för tillfället.

Skriv din recension

Kymmenes juttu

JOSKUS TÄYTYY RIKKOA LAKIA, JOTTA OIKEUS TOTEUTUISIPuolustusasianajaja Harrison J.Walker, paremmin tunnettu nimellä Jaywalker, on juuri erotettu määräajaksi ?luovien? temppujensa vuoksi. Viimeinen pisara kurinpitolautakunnalle oli Jaywalkerin vastaanottama ?kiitollisuudenosoitus?, jota prostituut...

Skriv din recension