• Ny
Nedladdningsbar Ljudbok

Katri Helena

Vihdoinkin Katri Helena kertoo elämäntarinansa itse. "Kaikkien lehtijuttujen, kauniisti valaistujen kuvien ja jo unohtamieni yksityiskohtien takaa nousee yksi kysymys ylitse muiden: kuka minä olen" Siihen haluan löytää vastauksen." Katri Helenan matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konsert...
Tillgängliga format
Kvantitet

Vihdoinkin Katri Helena kertoo elämäntarinansa itse.

”Kaikkien lehtijuttujen, kauniisti valaistujen kuvien ja jo unohtamieni yksityiskohtien takaa nousee yksi kysymys ylitse muiden: kuka minä olen? Siihen haluan löytää vastauksen.”

Katri Helenan matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konserttisaleihin ja suomalaisten sydämiin on ollut uraauurtava. Kuudenkymmenen musiikkibisneksessä ja julkisuudessa vietetyn vuoden myötä jokaisella suomalaisella on mielikuva Katri Helenasta.

Kirjailija Elina Hirvosen kirjoittamassa teoksessa Katri Helena kertoo tarinansa omasta näkökulmastaan ja omalla äänellään. Kuvia kumartamatta ja vaiettuja asioita kaihtamatta. Mitä laulaja on ajatellut silloin, kun omia ajatuksia ei ole voinut sanoa ääneen? Mikä on ollut elämässä tärkeää, ja kuka on Katri Helena?

Elina Hirvonen (s. 1975) on palkittu kirjailija ja elokuvantekijä, jonka teoksia on käännetty yli kymmenelle kielelle.

Produktblad

Förlag
Johnny Kniga
Utgiven
2023-04-14
Bandtyp
Ljudbok
Språk
fi
Författare
Elina Hirvonen
Bokens längd
14:20:00
ISBN13
9789510466926
Berättare
Katri Helena
Omslag
Bifu

Reviews

Inga kundrecensioner för tillfället.

Skriv din recension

Katri Helena

Vihdoinkin Katri Helena kertoo elämäntarinansa itse. ?Kaikkien lehtijuttujen, kauniisti valaistujen kuvien ja jo unohtamieni yksityiskohtien takaa nousee yksi kysymys ylitse muiden: kuka minä olen? Siihen haluan löytää vastauksen.? Katri Helenan matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konsert...

Skriv din recension