Downloadable E-book

Välkommen till Evigheten

kr119
Tax included
Lykke Andersen " redaktör, författarhustru, tonårsmamma och, enligt omgivningen, inte ett spår våldsam " står anklagad för mord.Vad har hänt på familjens idylliska gård" Har det att göra med det som skedde där åtta år tidigare" Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissar...
Available Formats
Quantity

Lykke Andersen – redaktör, författarhustru, tonårsmamma och, enligt omgivningen, inte ett spår våldsam – står anklagad för mord.

Vad har hänt på familjens idylliska gård? Har det att göra med det som skedde där åtta år tidigare? Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissarie Manfred Olsson?

"Välkommen till Evigheten" är ett modernt ödesdrama och en hyllning till det mest klassiska av deckarteman: mysteriet med det slutna rummet. Vem äger sanningen? Och är det skillnad på att göra rätt och att göra det rätta?

Data sheet

Publisher
Wahlström & Widstrand
Published Date
2022-03-15
BookType
E-Bok
Language
sv
Author
Camilla Grebe
BookLength
19:58:30
ISBN13
9789146236658
Designer
Miroslav Sokcic

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Välkommen till Evigheten

Lykke Andersen ? redaktör, författarhustru, tonårsmamma och, enligt omgivningen, inte ett spår våldsam ? står anklagad för mord.Vad har hänt på familjens idylliska gård? Har det att göra med det som skedde där åtta år tidigare? Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissar...

Write your review