Downloadable E-book

Tjuvklyftan

kr113
Tax included
"Gapet öppnar sig. En femhundra meter lång spricka mellan sjö och tjärn uppträder i världen. Det här är en huggsax, ett tandat sår."I något som kan vara en skog strax utanför en typisk vardaglig ort finns en klyfta kring vilken berättelsen slingrar sig. Klyftan kan vara några stenblock eller ett ...
Available Formats
Quantity

”Gapet öppnar sig. En femhundra meter lång spricka mellan sjö och tjärn uppträder i världen. Det här är en huggsax, ett tandat sår.”

I något som kan vara en skog strax utanför en typisk vardaglig ort finns en klyfta kring vilken berättelsen slingrar sig. Klyftan kan vara några stenblock eller ett oändligt svart hål. Runt klyftan rör sig en samling gestalter, påtagligt realistiska, märkbart konstruerade. Det är Ann, Hanna, Johannes och Lars, som pulserar fram och tillbaka mellan den unga tonårstiden och vuxenvärlden tjugo år senare. Det är Pim och Pom och Hinkmannen och en trollslända som iakttagande flyger över dem.

Leif Holmstrand tar steget från lyrik till roman i en trolsk berättelse som flödar fram i skikt av våldsam drömskhet och fladdrande flykt.

Data sheet

Publisher
Published Date
2013-01-29
BookType
Language
Author
Leif Holmstrand
BookLength
08:12:58
ISBN13
9789100135034
ISBN10
9100135038
Designer
Johan Melbi

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Tjuvklyftan

?Gapet öppnar sig. En femhundra meter lång spricka mellan sjö och tjärn uppträder i världen. Det här är en huggsax, ett tandat sår.?I något som kan vara en skog strax utanför en typisk vardaglig ort finns en klyfta kring vilken berättelsen slingrar sig. Klyftan kan vara några stenblock eller ett ...

Write your review