Downloadable E-book

Maggie, eli kuinka jano tyydytetään

kr142
Tax included
Uppoa ronskiin romantiikkaan! Häpeämätön historiallinen romaani sukeltaa 1780-luvun terveyskylpyihin ja intiimeistä hoidoistaan kuulun lääkärin syliin. Maggie Waywardin elämään ei ole koskaan mahtunut kuin kaksoisveli Richard. Sairaalloisen veljen parantamiseksi on kokeiltu kaikkea " paitsi koko ...
Available Formats
Quantity

Uppoa ronskiin romantiikkaan!

Häpeämätön historiallinen romaani sukeltaa 1780-luvun terveyskylpyihin ja intiimeistä hoidoistaan kuulun lääkärin syliin.

Maggie Waywardin elämään ei ole koskaan mahtunut kuin kaksoisveli Richard. Sairaalloisen veljen parantamiseksi on kokeiltu kaikkea – paitsi koko Lontoon halutuimman tohtorin kylpyjä. Kun Richardin lisäksi myös Maggie intoutuu nauttimaan jumalaisen tohtori Foxin vesiä, raja terapeuttisen ja tuhman välillä hämärtyy. Samalla vesi nostaa pintaan kipeitä muistoja lapsuudesta Bathissa, jonka sisarukset ovat päättäneet unohtaa. Ja entä jos Maggie ei ole ainoa Foxista huumaantunut?

Terhi Tarkiainen (s. 1977) raikastaa historiallisen romaanin genreä tuomalla siihen ilottelevaa leikillisyyttä, joka oli varsin ominaista myös hänen kuvaamansa 1700-luvun kirjallisuudelle. Maggie, eli kuinka jano tyydytetään on hänen neljäs romaaninsa.

Data sheet

Publisher
Tammi
Published Date
2023-04-02
BookType
E-Bok
Language
fi
Author
Terhi Tarkiainen
BookLength
06:11:38
ISBN13
9789520447854
Cover
Eevaliina Rusanen

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Maggie, eli kuinka jano tyydytetään

Uppoa ronskiin romantiikkaan! Häpeämätön historiallinen romaani sukeltaa 1780-luvun terveyskylpyihin ja intiimeistä hoidoistaan kuulun lääkärin syliin. Maggie Waywardin elämään ei ole koskaan mahtunut kuin kaksoisveli Richard. Sairaalloisen veljen parantamiseksi on kokeiltu kaikkea ? paitsi koko ...

Write your review