• New
Downloadable E-book

Bli en bättre ledare och chef

kr123
Tax included
Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du i denna bok kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap " för alltid. Boken innehåller nästan allt du behöver veta om ledarskap. Den vänder sig både till dig som är informell eller fo...
Available Formats
Quantity

Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du i denna bok kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap – för alltid.
Boken innehåller nästan allt du behöver veta om ledarskap. Den vänder sig både till dig som är informell eller formell chef och ledare. Den tar också upp frågan om varför det är så svårt att bli chef över tidigare kollegor, förklaringen till detta kommer nog att ge dig en tankeställare.
Boken är skriven för att ge dig inspiration och helt nya verktyg som kommer att underlätta ditt framtida ledarskap. Boken varvar teoretiska och praktiska avsnitt samt avslutas med ett stort antal övningar och metoder för att bland annat höja delaktig- heten på arbetsplatsen.
Bli en bättre ledare och chef är handboken som hjälper dig att få alla medarbetare att dra åt samma håll.

Data sheet

Publisher
Soderpalm publishing
Published Date
2020-11-13
BookType
E-Bok
Language
sv
Author
Thomas Lundqvist
ISBN13
9789187093975

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bli en bättre ledare och chef

Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du i denna bok kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap ? för alltid. Boken innehåller nästan allt du behöver veta om ledarskap. Den vänder sig både till dig som är informell eller fo...

Write your review