• New
Downloadable E-book

Charlie Chan ja kiinalainen papukaija

kr94
Tax included
Kuka halusi puhuvan papukaijan hengiltä " ja miksi"Omalaatuinen miljardööri ostaa arvokkaan helminauhan ja käynnistää erikoisen tapahtumaketjun. Älykäs, sivistynyt ja kunniakas Charlie Chan, etsivä Honolulusta, värvätään kuljettamaan arvokoru Havaijilta Kaliforniaan. Suunnitelmat menevät täysin u...
Available Formats
Quantity

Kuka halusi puhuvan papukaijan hengiltä – ja miksi?

Omalaatuinen miljardööri ostaa arvokkaan helminauhan ja käynnistää erikoisen tapahtumaketjun. Älykäs, sivistynyt ja kunniakas Charlie Chan, etsivä Honolulusta, värvätään kuljettamaan arvokoru Havaijilta Kaliforniaan. Suunnitelmat menevät täysin uusiksi, kun toimeksiantoon sekoittuu kaksi mystistä murhaa. Surmansa saavat niin sekatyömies kuin kiinaa puhuva papukaija. Onneksi nokkela Chan on paikalla!

Biggersin klassisesta etsiväromaanista ei puutu herrasmieshenkeä, vauhtia eikä myöskään romantiikkaa.



Yhdysvaltalainen kirjailija Earl Derr Biggers (1884–1933) tunnetaan erityisesti jännitysromaaneistaan, joissa seikkailee kiinalais-amerikkalainen etsivä Charlie Chan.

Kuin Agatha Christien mysteereitä – mutta Havaijilla! Charlie Chan on kiinalais-amerikkalainen etsivä, joka selvittää kiehtovia rikoksia Havaijin kauniissa ympäristössä.

EPUB3: Reflowable

Data sheet

Publisher
Saga Egmont
Published Date
2023-02-15
Translator
Paavo Lehtonen
BookType
E-Bok
Language
fi
Author
Earl Derr Biggers
BookLength
18:42:09
ISBN13
9788728405550

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Charlie Chan ja kiinalainen papukaija

Kuka halusi puhuvan papukaijan hengiltä ? ja miksi?Omalaatuinen miljardööri ostaa arvokkaan helminauhan ja käynnistää erikoisen tapahtumaketjun. Älykäs, sivistynyt ja kunniakas Charlie Chan, etsivä Honolulusta, värvätään kuljettamaan arvokoru Havaijilta Kaliforniaan. Suunnitelmat menevät täysin u...

Write your review