• New
Downloadable E-book

Kokaiini

kr142
Tax included
Kuinka paljon julmuutta ihminen sietää ennen kuin ryhtyy vastarintaan" Neljäs romaani rikostutkija Vanessa Frankista on päivänpolttava trilleri Ruotsin jengiväkivallasta ja huumekaupasta.Raaka teloitus keskellä katua järkyttää tukholmalaislähiön asukkaita. Yhteisö elää pelon vallassa odottaessaan...
Available Formats
Quantity

Kuinka paljon julmuutta ihminen sietää ennen kuin ryhtyy vastarintaan?

Neljäs romaani rikostutkija Vanessa Frankista on päivänpolttava trilleri Ruotsin jengiväkivallasta ja huumekaupasta.

Raaka teloitus keskellä katua järkyttää tukholmalaislähiön asukkaita. Yhteisö elää pelon vallassa odottaessaan kahden kilpailevan jengin seuraavaa siirtoa. On valittava puolensa ja tehtävä valinta vaikenemisen ja vastarinnan välillä. Komisario Vanessa Frank joutuu keskelle tulenarkaa konfliktia, jonka jäljet johtavat kokaiinikauppaan.

Yhteiskunnallisessa trillerissä kuvataan huumerikollisuuden rankkoja seurauksia, mutta myös lannistumatonta toivoa paremman maailman puolesta.

Pascal Engman (s. 1986) on entinen Expressenin toimittaja ja sukupolvensa luetuimpia ruotsalaisia dekkaristeja. Esikoisromaanistaan Patriooteista lähtien hän on käsitellyt ajankohtaisia, yhteiskunnallisia aiheita. Vanessa Frankista kertovassa sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Polttava maa, Rottakuningas ja Lesket.

Data sheet

Publisher
WSOY
Published Date
2023-03-17
Translator
Pekka Marjamäki
BookType
E-Bok
Language
fi
Author
Pascal Engman
BookLength
00:15:06
ISBN13
9789510485378
Cover
Elina Grandin

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kokaiini

Kuinka paljon julmuutta ihminen sietää ennen kuin ryhtyy vastarintaan? Neljäs romaani rikostutkija Vanessa Frankista on päivänpolttava trilleri Ruotsin jengiväkivallasta ja huumekaupasta.Raaka teloitus keskellä katua järkyttää tukholmalaislähiön asukkaita. Yhteisö elää pelon vallassa odottaessaan...

Write your review