Jonglööri

kr74
Tax included
Tulitaiteilija löytää suomalaisen tupakka-askin kahvilan pöydältä. Ei siinä ole mitään outoa. Paitsi että ollaan Ranskassa, ja Coltin valmistaminen lopetettiin vuosia sitten. Mitä hänelle oikein on tapahtumassa"Suomalainen sirkustaiteilija on vuosien varrella virittänyt tuliesityksensä vaikuttava...
Available Formats
Quantity

Tulitaiteilija löytää suomalaisen tupakka-askin kahvilan pöydältä. Ei siinä ole mitään outoa. Paitsi että ollaan Ranskassa, ja Coltin valmistaminen lopetettiin vuosia sitten. Mitä hänelle oikein on tapahtumassa?

Suomalainen sirkustaiteilija on vuosien varrella virittänyt tuliesityksensä vaikuttavaan kuntoon. Hän tapaa Ranskassa sirkusfestivaaleilla viehättävän naisen, ja käynnistyy outo tapahtumasarja: rakastuessaan tulitaiteilija alkaa nähdä aavemaisen todellisia näkyjä nuorena traagisesti kuolleesta ystävästään Gabrielista.

Muistot tempaavat jonglöörin takaisin 1980-luvun alun Helsinkiin, nuoruuteen, punkiin ja kohtalokkaaseen iltaan. Mitä silloin tapahtui? Miten siitä selvittiin? Vai selvittiinkö ollenkaan? Elämä jatkuu: jonglööri katsoo sirkusfestivaaleilla totuutta silmiin ja näkee rakastamansa naisen kasvot.

Jyrki Kiiskinen on kirjoittanut romaaneja, runokokoelmia ja lastenkirjoja. Niin ikään hän on toiminut suomentajana.

Data sheet

Publisher
Tammi
Published Date
2015-03-27
BookType
Language
Author
Jyrki Kiiskinen
BookLength
18:22:52
ISBN13
9789513174620

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Jonglööri

Tulitaiteilija löytää suomalaisen tupakka-askin kahvilan pöydältä. Ei siinä ole mitään outoa. Paitsi että ollaan Ranskassa, ja Coltin valmistaminen lopetettiin vuosia sitten. Mitä hänelle oikein on tapahtumassa?Suomalainen sirkustaiteilija on vuosien varrella virittänyt tuliesityksensä vaikuttava...

Write your review