Hannes – med rätt att läsa

kr47
Tax included
Vem är den där Bengt egentligen" Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes" Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!Hannes börjar i ...
Available Formats
Quantity

Vem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!

Hannes börjar i trean och kan fortfarande bara läsa pyttelite. Han får en ny lärare igen och vet inte vad han ska tro. Kommer skolan att bli rolig eller blir det lika jobbigt och hemskt som i tvåan? Tur att man kan smita ut från lektionen och gömma sig i korridoren och ta en timeout. Det finns ingen som märker det, tror Hannes. Men det finns någon som vet!

Hannes – med rätt att läsa är tredje boken om Hannes. Den första boken i serien heter Hannes hemlighet och den andra Hannes värsta år.

Data sheet

Publisher
Perikles
BookType
Language
Author
J.G. Almqvist
ISBN13
9789198055825
Illustrator
Selma Öström

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hannes – med rätt att läsa

Vem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!Hannes börjar i ...

Write your review