Sonjas godhet : medkänsla i en självupptagen tid

kr108
Tax included
I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände" Vad har hänt med vårt behov av att ge - sna...
Available Formats
Quantity

I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - snarare än få?

Owe Wikström berättar här om läsning som nöje och utmaning och att påverkas av det man läser.
I läsningen ser Owe Wikström en motkraft till förenkling och likriktning - och hur känslan för det goda hos människan kan gestaltas och utvecklas. Han delar generöst med sig av sina egna vänner i bokhyllan.

SONJAS GODHET är en helt fristående fortsättning på hans tidigare böcker som sålt i nära 200 000 ex. I Långsamhetens lov undersökte han tiden och i Ikonen i fickan handlade det om rummet. Den här gången handlar det om moral och godhet.

Bearbetad version av författaren.

Data sheet

Publisher
Storyside
Published Date
2006-08-31
BookType
Language
Author
Owe Wikström
BookLength
05:59:27
ISBN13
9789127025509
ISBN10
9127025500
Narrator
Torgny Lindgren

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Sonjas godhet : medkänsla i en självupptagen tid

I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - sna...

Write your review