Slumpen är ingen tillfällighet

kr90
Tax included
Varför håller du denna ljudbok i din hand just i detta ögonblick" Är det en ren tillfällighet, eller är det en \"synkronicitet\", en meningsfull slump som på något sätt har med ditt liv att göra" Lyssna på den så kanske du får svaret. Du kommer definitivt att få många spännande berättelser oc...
Available Formats
Quantity

Varför håller du denna ljudbok i din hand just i detta ögonblick? Är det en ren tillfällighet, eller är det en "synkronicitet", en meningsfull slump som på något sätt har med ditt liv att göra?

Lyssna på den så kanske du får svaret. Du kommer definitivt att få många spännande berättelser och inblickar i ett av livets stora mysterier, den meningsfulla slumpen, det märkliga sammanträffandet, den osannolika händelsen, som löser ett problem eller rentav förändrar ett liv.

Jan Cederquist berättar om sådana händelser och vad som kan tänkas ligga bakom. Vi tycks leva i en värld som är oändligt mycket märkligare än vi hittills har trott. En värld som du är en del av.

Lennart Koskinen läser sitt eget förord.

"Någonting otroligt väntar på att bli känt."
Carl Sagan

Data sheet

Publisher
Anderson Audio
Published Date
2006-12-21
BookType
Language
Author
Jan Cederquist
BookLength
06:14:28
ISBN13
9789185569090
ISBN10
9185569097
Narrator
Jan Cederquist

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Slumpen är ingen tillfällighet

Varför håller du denna ljudbok i din hand just i detta ögonblick? Är det en ren tillfällighet, eller är det en \"synkronicitet\", en meningsfull slump som på något sätt har med ditt liv att göra? Lyssna på den så kanske du får svaret. Du kommer definitivt att få många spännande berättelser oc...

Write your review